Zasnova svetovanja

Izdelamo koncepte in rešitve za celotno organizacijo ali posamezna poslovna področja in sicer za mala in srednje velika podjetja, velike družbe iz industrije, trgovine in področja storitvene dejavnosti.

Različne perspektive

Vsak projekt je različen glede zahtev za tim, glede orodij in metod. Zato je vsak projekt individualno koncipiran, ekipa vsakič drugače sestavljena, prilagojena potrebam stranke in projekta.

Naša zasnova svetovanja temelji na intenzivnem in partnerskem sodelovanju z našimi strankami.
Naši rezultati so analitični in se opirajo na dejstva.
Uporabljamo profesionalne metode, orodja in tehnike na osnovi veliko izkušenj in nenazadnje: z veliko mere zdrave človeške pameti in podjetniškega načina razmišljanja.

Na osnovi utemeljenih podatkov in globokega razumevanje operativnih okvirnih pogojev in poslovnih procesov naših strank, razvijemo nove koncepte in strategije, optimiramo procese in organizacijo in to tudi izvedemo. Samo tako postanejo rešitve pravi rezultati.

Stojimo za projektnimi rezultati, ki ustvarjajo stalno korist. Zato spremljamo naše stranke od ekonomske koncepcije do zasidranja v procesih in sistemih.

Po meri pripravljena izobraževanja skrbijo zato, da sodelavke in sodelavci nove koncepte in spremenjene procese hitro osvojijo.

Pri specifičnih projektih nudimo projektni coaching in projektno svetovanje pri razpisih. Poleg navedenega nudimo storitve prevajanja nemščine.