O nas

Svetovanje za strategije, operativno odličnosti in transformacijo

HTML Managment Consultants stoji za neodvisno svetovanje glede ključnih vprašanj podjetniškega delovanja na področju strategije, operativne odličnosti, transformacije, projektnega svetovanja ter storitev prevajanja nemškega jezika.

Za kompleksne izzive le redko obstajajo standardne rešitve. HTML Management Consultants zato zagotavlja pri vsakem projektu, da je poleg preizkušenih metod prostor za individualne, za stranko specifične koncepte.

Strogo osredotočenje pripelje do odličnih in trajnostnih rezultatov pri projektih s specifičnimi izzivi. Podjetniške vrednote so osnova našega delovanja »zagrabiti in narediti«. S tem podpiramo strmenje k odličnosti naših strank. Ni odločitev brez utemeljenih številk in analiz.

Absolutna neodvisnost je za nas odločilno načelo. Nismo povezani z velikimi revizorskimi hišami ali ponudniki Software-rešitev. Profesionalna skromnost in kultura vrednot zaznamuje naš tim.

Naša ključna naloga je izgradnja trajnostne konkurenčne prednosti za naše stranke skozi operativno odličnost kot tudi zmožnost hitro in fleksibilno odreagirati na spremembe.

Naše storitve obsegajo

  • Transformacija v vitko družbo oz. podjetje
  • Strategije za glavne in podporne procese
  • Reorganizacija
  • Optimiranje procesov
  • Šolanje in coaching vodstva, sodelavk in sodelavcev za trajnostne spremembe

Panožne kompetence

Svetujemo organizacijam oz. podjetjem v industriji in v storitvenem sektorju.

Tematske kompetence

Organizacijam oz. podjetjem svetujemo na področju odličnosti v dnevnem operativnem poslu ter svetujemo pri specifičnih projektih.

Poleg navedenega nudimo storitve prevajanja za nemški jezik.